Bezorging & retourneren

Hoe wordt mijn boeket bezorgd?

We zorgen er altijd voor dat je bloemen in perfecte staat arriveren.

In ons bezorggebied (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, West-Brabant), bieden wij onze eigen Bloom & Wolf luxe bezorgservice aan. Om onze footprint te verkleinen, verpakken we onze bloemen niet in dozen. Op de dag van bezorging arriveert één van onze chauffeurs bij je thuis. Je kunt ervoor kiezen om hem of haar het boeket in je huis te laten plaatsen of aan de deur te laten staan. Onze bezorgers dragen handschoenen om vlekken op de vazen ​​te voorkomen tijdens het bezorgen.

Buiten ons bezorggebied worden onze boeketten duurzaam verpakt en bezorg met reguliere pakketservice. Alleen éénmalige aankopen zijn beschikbaar buiten ons bezorggebied, huurboeketten zijn enkel beschikbaar in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, en West-Brabant.

Wat als ik mijn boeket niet mooi vind?

We beloven dat het een feestje is om onze boeketten te ontvangen. Als er iets niet 100% perfect is, zal ons team er alles aan doen om je te helpen. Neem contact met ons op via hello@bloomandwolf.com en we zorgen ervoor dat je je boeket kunt ruilen voor een boeket naar keuze.

Wat als mijn boeket beschadigd is bij aankomst?

We beloven dat het een feestje is om onze boeketten te ontvangen. Dus als er iets niet 100% perfect is, zal ons team er alles aan doen om je te helpen. Als je boeket beschadigd is bij aankomst, neem dan contact met ons op via hello@bloomandwolf.com en we zorgen ervoor dat je het kunt ruilen voor een nieuw boeket.

Wat als mijn boeket beschadigd raakt in mijn huis?

Life happens! Als je per ongeluk je boeket of vaas beschadigt, neem dan contact met ons op via hello@bloomandwolf.com, dan komen we samen tot een oplossing.