We reshape
the
flower experience.

Our Mission
11 Juni2024
Art. No 1

FIG. 1

Our floral objects

Wij houden van bloemen. We houden van hun vormen, kleuren en hun geuren fleuren onze dagen op. Maar het gevoel dat we krijgen als we ze na een week moeten weggooien, zit ons al tijden dwars. Bloemen zijn gegroeid om weggegooid te worden.

Het is onze missie om dit anders te doen. Om de wow te brengen naar elke stap van de bloemervaring. Dus: geen vieze vazen meer om schoon te maken, geen stinkende, slijmerige bloemen om weg te gooien. In plaats daarvan creëren we designs van zijdebloemen die je interieur doen opleven als een echte masterpiece - elke f*cking dag. En die designs leveren we ook nog eens met de allerbeste service.

FIG. 2

Onze bloemensculpturen

The Gallaccio

Flowers are our wild, untamed muses. That’s why we keep them untouched and where they belong. Crafted, not grown.
Gwen van de Pas

FIG. 3

Our floral sculptures

The Harrison

Onze inspiratie.

Nederlandse bloemen de wereld veroverden. Rachel Ruysch leefde in die tijd en maakte levensechte, eigenzinnige bloemenschilderijen die vaak bloemen combineerden die nooit in hetzelfde seizoen konden bloeien.

Ter ere van Rachel Ruysch zijn al onze boeketten vernoemd naar machtige vrouwelijke kunstenaressen die hun sporen hebben nagelaten door de geschiedenis heen.

Rachel kicked ass: ze verkocht haar schilderijen voor drie keer de prijs van die van Rembrandt en ze was de eerste vrouw die werd toegelaten tot kunstschildersgilde Confrerie Pictura (1701) en de Koninklijke Nederlandse Academie van Beeldende Kunsten (1719). Daarnaast had ze 10 kinderen en werkte ze tot ze 84 jaar oud was. Oh - en ze woonde op de Bloemgracht en de Wolvenstraat. Bloem & Wolf. Zie je wat we daar gedaan hebben?

Stilleven met bloemen op een marmeren tafelblad, Rachel Ruysch, 1716

FIG. 4

Stilleven met bloemen

Rachel Ruysch

Text Gwen van de Pas

Photography David in den Bosch