Our most popular

Veelgestelde vragen

Waarom zijn zijdebloemen een betere keuze voor het milieu?

We beweren niet dat zijdebloemen perfect zijn, maar ze zijn veel minder belastend voor de planeet dan verse snijbloemen. Ze vereisen minder water, geen pesticiden en veroorzaken aanzienlijk minder CO2 uitstoot - naar schatting zo'n 85x minder zelfs. En het allerbelangrijkste: ze gaan veel, veel langer mee (en daarmee bedoelen we: ze gaan langer mee dan de meeste relaties. Zoveel langer.), waardoor ze een stuk duurzamer zijn. En ons huurmodel is natuurlijk helemaal circulair!

Zien ze eruit als echte bloemen?

Ja, onze bloemen zijn van zo'n hoge kwaliteit dat ze moeilijk van echt te onderscheiden zijn. Veel van onze bloemen hebben ook een "real touch" laagje, wat betekent dat zelfs als je ze aanraakt, je nauwelijks kunt voelen of de bloemen echt zijn of niet.

Kan ik een boeket zonder vaas bestellen?

Absoluut. Wij raden je aan een boeket inclusief bijpassende vaas te bestellen, omdat onze meesterbloemist elk object zorgvuldig ontwerpt met een bepaalde vaas in gedachten. Maar natuurlijk kun je het boeket ook zónder vaas bestellen als je het wilt matchen met je eigen vaas.

Hoe werkt het huren van een boeket?

Huren bij Bloom & Wolf is heel gemakkelijk! 3 snelle stappen en voilà:

  1. Kies & bestel je boeket
    Selecteer en bestel je favoriete boeket - met of zonder vaas. Als je bestelling is geplaatst, gaat onze meesterbloemist aan de slag.

  2. Geniet van je bloemen
    Het boeket wordt kant en klaar bij je thuisbezorgd. Je betaalt een vast bedrag per maand en mag de bloemen zo lang houden als je wilt. Genieten maar.

  3. Wissel je boeket om voor een nieuwe
    Zin in iets nieuws? Kies een nieuw boeket en voor €17,50 creëren en bezorgen we het bij je thuis. Vanaf dat moment betaal je de maandelijks prijs die hoort bij dat boeket.Let op: ons huurmodel is op dit moment beschikbaar in Noord-Holland (excl. Texel), Zuid-Holland, Utrecht & West-Brabant. Eénmalige aankopen zijn beschikbaar in heel Nederland en de rest van Europe.

Want more?

Shop allShop all

Waarom Bloom & Wolf

Crafted not grown
Schoonheid voor altijd

Prachtige zijden designobjecten die altijd mooi blijven, gecreëerd door onze meesterbloemist

Full service

Premium bezorging, zorgeloze wisselservice & gratis styling advies voor een ruimte voor je “wow” tegen zegt.

Planet-proof

Ons circulaire model zorgt voor 85 keer minder CO2-uitstoot dan verse bloemen.