Al onze zijdebloemen designs
zijn te koop én te huur

Misschien wil je één signature look voor altijd houden, of wissel je graag af door te huren. Wat je ook kiest, het is altijd zorgeloos en klimaatvriendelijk.

Hoe ons huurmodel werkt

Kies & bestel jouw boeket

Selecteer en bestel je favoriete boeket - met of zonder vaas. Als je bestelling is geplaatst, gaat onze meesterbloemist aan de slag.

geniet van je bloemen

Het boeket wordt kant en klaar bij je thuisbezorgd. Je betaalt een vast bedrag per maand en mag de bloemen zo lang houden als je wilt. Genieten maar!

Wissel je boeket

Zin in iets nieuws? Kies een nieuw boeket en voor €17,50 creëren en bezorgen we het bij je thuis. Vanaf dat moment betaal je de maandelijks prijs die hoort bij dat boeket.

Wissel je boeket
en vernieuw je interieur

Wissel je boeket voor €17,50 en betaal vanaf dat moment de maandelijkse prijs die hoort bij dat boeket. Het oude boeket wordt schoongemaakt voor een nieuwe klant – helemaal circulair dus.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het huren van een boeket?

Huren bij Bloom & Wolf is heel gemakkelijk! 3 snelle stappen en voilà:

  1. Kies & bestel je boeket
    Selecteer en bestel je favoriete boeket - met of zonder vaas. Als je bestelling is geplaatst, gaat onze meesterbloemist aan de slag.

  2. Geniet van je bloemen
    Het boeket wordt kant en klaar bij je thuisbezorgd. Je betaalt een vast bedrag per maand en mag de bloemen zo lang houden als je wilt. Genieten maar.

  3. Wissel je boeket om voor een nieuwe
    Zin in iets nieuws? Kies een nieuw boeket en voor €17,50 creëren en bezorgen we het bij je thuis. Vanaf dat moment betaal je de maandelijks prijs die hoort bij dat boeket.Let op: ons huurmodel is op dit moment beschikbaar in Noord-Holland (excl. Texel), Zuid-Holland, Utrecht & West-Brabant. Eénmalige aankopen zijn beschikbaar in heel Nederland en de rest van Europe.

Kan ik jullie boeketten ook gewoon kopen?

Jazeker! Het voordeel van huren is dat je steeds van boeket kunt blijven wisselen en dus nooit "vastzit" aan één boeket. Maar natuurlijk is alles te koop ;) Je vindt de koop optie op de productpagina's van onze boeketten.

Kan ik ervoor kiezen om het boeket dat ik bij jullie huur te kopen?

Jazeker, dat kan. Als je het boeket wat je nu huurt wilt kopen, trekken we het huurbedrag dat je tot nu toe hebt betaald van de boeketprijs af. Mail ons op hello@bloomandwolf.com om jouw persoonlijke kortingscode te ontvangen.

Hoe vaak veranderen jullie collecties?

Onze collecties worden elk seizoen vernieuwd en aangevuld. We bieden ook een basiscollectie die altijd beschikbaar is, ongeacht het seizoen.

Onze bestsellers

Shop allShop all